follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Saloane infrumusetare » Masaj » Judetul SUCEAVA
  home     Masaj   Judetul SUCEAVA

Masaj Suceava

SC LUCICOSM SRL (SUCEAVA)
masaj relaxare, masaj remodelare corporala
0755 *** ***Click aici!
ROWE GRUP (BUCURESTI)
masaj anticelulitic bucuresti
0212 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru masaj completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masaj relaxare, masaj remodelare corporala (SUCEAVA, SUCEAVA)
Firma noastra a fost infiintata in 1996 dar a inceput sa se lanseze pe piata in anul 2000.Pana in prezent suntem axati pe salon de infrumusetare, transport persoane si plasare forta de munca. In momentul de fata salonul de infrumusetare are urmatoarele specializari: coafura, frizerie, cosmetica si manichiura. In domeniul transporturilor de personae detinem un autocar Man Lion s Coach L..
0755 *** ***Click aici!
masaj suceava, masaj iasi, masaj vatra dornei, masaj braila, masaj galati, masaj cluj, masaj terapeutic, masaj reflexogen, masaj somatic, masaj anticelulitic (Suceava, SUCEAVA)
Obiectul principal de activitate il constituie formarea profesionala ,, maseur ,, si ,,tehnician maseur, cursurile sustinute de firma noastra sun acreditate de ministerul muncii si ministerul educatiei si de consiliul national de formare profesionala adultilor. certifucatele sunt recunoscute national si international..
0746 *** ***Click aici!
masaj cu roci vulcanice, masaj anticelulitic, masaj reflexoterapeutic, masaj suceava (Suceava, SUCEAVA)
Salonul carmen style suceava ofera urmatoarele servicii: servicii de frizerie, servicii de coafura, servicii de manichiura, servicii de pedichiura, servicii de infrumusetare cosmetica, make-up, produse profesionale, tarife avantajoase, extensii par, extensii unghii, tratamente faciale, aplicat gene false, masaj reflexoterapeutic, masaj anticelulitic, masaj cu roci vulcanice...
0230 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie